Javni natječaj

Javni natječaj za izradu nove web stranice Zagreb, 30. listopad 2020.

Locodels d.o.o. objavljuje

                                                             JAVNI NATJEČAJ 
                                  za izradu nove web stranice www.locodels.hr

Predmet nabave obuhvaća izradu web stranice te održavanje i upravljanje sadržajem na stranici u 2021. godini. U cilju usklađivanja web stranice www.locodels.hr s korporativnim identitetom Hrvatske pošte potrebno je napraviti sljedeće:

  1. Dizajn web stranice. Izrada responzivnog, modernog dizajna prema sadržaju na postojećim web stranicama. Dizajn treba biti usklađen sa svim korporativnim standardima Hrvatske pošte, u koji se uklapa i brend Locodels. Redizajnirana web stranica treba unaprijediti korisničko iskustvo te omogućiti poslovnom korisniku da jednostavno obavi pojedinačnu transakciju ili da brzo i jednostavno dobije sve potrebne informacije. Web stranica treba biti izrađena i implementirana bez CMS sustava u formi one pager-a sa 5 osnovnih sekcija:
  • Početna stranica - Sadrži logo, vizual Locodelsa i prikaz sekcija, prikaz promo videa
  • O nama – Sadrži osnovne informacije o Locodelsu
  • Sekcija za kupce - Opisuje benefite istodnevne dostave za trgovce i lakoću integracije s Locodels platformom. Navodi sadašnje reference kao i testimoniale partnera.
  • Sekcija za vozače - Opisuje proces kako postati vozač Locodelsa u par jednostavnih koraka, te jednostavnost korištenja mobilne aplikacije. Navodi testimoniale vozača i call to action za registraciju na platformu. Također u okviru ove sekcije je potrebno prikazati i prijavu u profil vozača putem kojeg pregledava zaradu, vožnje i ostale detalje.
  • Faq – Sadrži česta pitanja, opće uvjete poslovanja i cjenik
  1. Osnovna SEO optimizacija stranice. Web stranicu je potrebno optimizirati kako bi osigurala najbolji rezultat i vidljivost na relevantnim tražilicama.
  2. Održavanje sadržaja na stranici od izrade i implementacije web stranice do 31.12.2021.

Očekivane isporuke :

  • Responzivan dizajn web stranice prilagođen korporativnom identitetu Hrvatske pošte
  • One pager stranica izrađena bez CMS-a, s navedenih 5 sekcija
  • Osnovna SEO optimizacija web stranice
  • Objavljen novi sadržaj na stranici u 2021.

Procijenjena vrijednost za predmetni postupak nabave (bez PDV): 15.000,00 kn Osigurana sredstva za predmetni postupak nabave (s PDV): 18.750,00 kn

Kriteriji za odabir ponuda: Ekonomski najpovoljnija ponuda – Ekonomski najpovoljnija ponuda smatra se ponuda s najnižom cijenom. Potrebni dokazi tehničke i stručne sposobnosti i profesionalne sposobnosti (upis u sudski, obrtni, strukovni ili drugi registar, ovlaštenja i sl.), u dijelu koji se odnosi na predmet nabave, zajedno sa nazivom izdavatelja traženih dokumenata:

  • Dokaz o odrađenih 3 do 5 projekata sličnog opsega kao što je predmet nabave

Rok trajanja ugovora/okvirnog sporazuma: do kraja 2020. godine s jamstvenim rokom od godinu dana (koji uključuje 2 č/d) Rok početka isporuke robe/pružanja usluga/izvođenja radova: 16.11.2020. Rok završetka isporuke robe/pružanja usluga/izvođenja radova: 21.12.2020. Mjesto isporuke robe/pružanja usluga/izvođenja radova: Zagreb Dinamika isporuke robe/pružanja usluga/izvođenja radova: jednokratno Načini i uvjeti plaćanja, ako je primjenjivo: 15 dana po izvršenju usluge

Natječaj traje do 9. studenog 2020. godine, a ponude sa ispunjenim troškovnikom se dostavljaju e-mailom na info@locodels.hr. Za dodatne informacije ili primjer troškovnika pošaljite upit na info@locodels.hr ili nas kontaktirajte pozivom na broj 01 3038 374.


Luka Škacan | info@locodels.hr | Zagreb, 30.10.2020